Stalen motorjachten van Linssen yachts!

Linssen Yachts is opgericht in 1949, en sindsdien bouwen zij volledig stalen motoryachten in het 9 tot 16 meter segment.  Er worden tussen 70 en 90 eenheden per jaar gebouwd, en hiermee is Linssen Yachts zonder twijfel marktleider in dit segment. 

Er zijn drie verschillende modellen : de After Cabin (AC), de Sedan en de Variotop - Variodeck modellen.


AC Model


Sedan Model

Variotop Model 

De AC modellen : AC is de afkorting van After Cabin.  Deze modellen zijn uitgerust met twee afzonderlijke slaapkajuiten in de lengtes van 30 en 35 voet, en met drie afzonderlijke kajuiten in de lengtes van 40 en 45 voet. Bij een AC model is de stuurstand altijd "buiten"

De Sedan modellen : Bij dit model is de stuurstand altijd "binnen"  Het schip heeft 1 slaapkajuit voor de modellen van 30 en 35 voet, en twee slaapkajuiten voor de modellen van 40 en 45 voet. 

De Variotop modellen : De Variotop® is een cabrioletkap die door ingenieuze vergrendelings- en afdichtingssystemen het stuurhuis volledig waterdicht en geïsoleerd afdekt. Sluit de Variotop® en de stuurhuisdeuren en de open stuurstand verandert in een oogwenk in een verwarmd Variotop®-stuurhuis 

Er worden op dit moment vier verschillende series gebouwd, met name :

Linssen Grand Sturdy-serie

De Linssen Grand Sturdy-serie is de meest veelzijdige serie stalen jachten die u kunt vinden. Met vier lengtes (30.0, 35.0, 40.0 en 45.0) en leverbaar in AC (met achterkajuit) en Sedan (met open kuip). lees meer

Linssen SL-serie

De Linssen SL-serie motorjachten staat voor passie, uithoudingsvermogen en raffinement: de SL is het kenmerk van een Linssen die is ontwikkeld voor de meest veeleisende liefhebbers van een sportieve levensstijl. Verkrijgbaar in vier lengtes (30, 35, 40 en 45) lees meer

Linssen Variotop®-series

Feitelijk combineert een jacht dat is voorzien van een Linssen-Variotop® op een heel speciale manier een stuurstand binnen, buiten en een fly-bridge. Lees meer

Linssen Variodeck-serie

De Linssen Variodeck-serie is de jachtserie met de Grand Sturdy 500 Sedan Variodeck. Het grootste open kuip jacht van Linssen Yachts. Met 15,50 x 4,65 meter is zij de ultieme traveller om de Europese waterwegen te bevaren. Lees meer

Waarom is Linssen Yachts de absolute marktleider in de bouw van stalen motoryachten ? 

Unieke kenmerken van een luxe Linssen-jacht

De Linssen-jachten kenmerken zich door kwaliteit, ruimte en uitstekende vaareigenschappen. De kwaliteit van een luxe jacht kenmerkt zich niet alleen door hoogwaardige materialen en afwerking. Kwaliteit zit hem ook in doordachte en ver uitgewerkte techniek en perfecte engineering, probleemloze techniek en toegang tot alle componenten. Hierdoor is onderhoud aan boord gemakkelijk uit te voeren en zijn storingen minimaal.
Door de speciale rompvorm worden de beste vaareigenschappen bereikt voor zowel de binnenwateren als voor de kust en zee. Daarnaast heeft de brede volle romp enorm veel binnenruimte. En deze ruimte wordt ook nog eens optimaal benut, zodat zelfs de ‘kleinste’ Linssen 30.0 een waar ruimtewonder is.

Waarom kiest u voor een Linssen jacht?

Luxe Linssen-jachten zijn elegant en tijdloos. De stijl en vormgeving van zowel de buitenkant als binnenin spreken iedereen aan. Kies voor de iets klassiekere Grand Sturdy-serie motorjachten of misschien toch voor de sportievere Linssen SL-serie. Het interieurdesign van een luxe Linssen-jacht is samengesteld uit de beste materialen die op de markt te vinden zijn.
Speciale productiemethodes en gepatenteerde elementen aan boord zorgen voor uitzonderlijk lage geluidsniveaus en de beste vaareigenschappen. Het Floor Integrated System (FIS) en de Power Impact Construction (PIC) in de romp zijn hiervan het beste voorbeeld. Vraag ernaar bij uw gesprekken.
Hoe Linssen de stalen romp van uw luxe jacht beschermt is reden genoeg om de werf eens te bezoeken. Het Linssen ‘Exterior Coating System’, gebaseerd op in-house ontwikkelde technologie en infrastructuur en jarenlange ervaring zorgen voor de perfecte bescherming.
Linssen Yachts bouwt uw luxe droomschip in serie. Niet minder dan 70 jachten van verschillende lengtes, modellen en uitvoeringen verlaten jaarlijks de werf. Naast de standaard bouwprocessen is er een breed pakket aan varianten en optionele items voor de individuele specificatie van uw droomschip.

Voordelen van een luxe Linssen motorjacht

Van belang is te beseffen dat stalen jachten van Linssen bijzonder waardevast zijn. De constante kwaliteit door ruim 70 jaar ervaring, seriebouw en herkenbare modellijnen leiden tot een hoge restwaarde en uitstekende wederverkoop kansen.
De jachten zijn comfortabel, degelijk, veilig en veelzijdig voor vele vaargebieden, waar u kunt profiteren van het Europese Linssen-dealernetwerk voor al uw vragen over aanschaf, onderhoud, ligplaats, (winter)stalling etc.
Wanneer u kiest voor het laten bouwen van een nieuwe luxe Linssen-jacht, dan krijgt u onder andere bouwbegeleiding door uw Linssen-salespartner, een uitvoerige persoonlijke overdrachtsinstructie, 3 jaar Linssen Yachts garantie en de after-sales service van Linssen.