Aqua Libra is partner van "Linssen Yachts" en "Linssen Boating Holidays".  U kan partner worden van Aqua Libra ! 

Onze ‘Buy & Charter Formule’ geeft u de mogelijkheid om een boot te bezitten op een droomlokatie in Europa. Wij hebben geselecteerde partners, in 9 verschillende Europese landen,  die onze motoryachten verhuren.  U kan investeren in een dergelijk "charteryacht".  De boot is uw eigendom en wij, of een van onze geselecteerde partners, verhuren uw schip op momenten dat u het zelf niet gebruikt. De verhuuropbrengsten helpen u om de operationele kosten van uw schip te dekken, en leveren vaak zelfs een rendement op.  Daarenboven is een Linssen Yacht een waardevaste investering.  Ons kwaliteitsproduct heeft een hoge restwaarde en biedt zeer goede kansen op eventuele herverkoop.  U kan dit zelf gemakkelijk ontdekken door op internet de prijzen van een tweedehands Linssen Yacht op te zoeken. 

Vanaf 01 april 2023 exploiteren wij samen met partner "Nautical Center Antwerpen" een nieuwe charterbasis vanuit het Asiadok in Antwerpen.  Voor deze locatie zijn wij op zoek naar partner/investeerders. 

Wenst u extra informatie over ons "Buy & Charter" concept, neem dan vrijblijvend contact met mij op via : contacteer mij